Aquarius Angels® Healing

Hoe gaat een consult in zijn werk?

 

De Aquarius Angels® Healer zal in eerste instantie een doel van de consult met je bepalen en dan kort uitleggen waar je aangeraakt wordt. Dit om er voor te zorgen dat je gewoon kunt ontspannen en de engelen het werk laten doen, zonder je druk te maken over wat er allemaal gaat gebeuren.

 

Dan zal de Aquarius Angels® Healer beginnen met het voorbereiden van de Aquarius Frequentie zodat de sessie ook zuiver en veilig is, en precies dat doet wat goeg is voor zowel jou - de ontvanger - als de Healer zelf.

 

Vervolgens zal de Aquarius Angels® Healer je met de vingertoppen aanraken op de aandachtspunten die door de Aquarius Angels® gegeven zijn om te behandelen. De energie die je als ontvanger waarneemt is meestal heel subtiel, maar kan er op sommige aandachtspunten ook heel duidelijk uit springen. Het is ook goed mogelijk dat je de aandachtspunten tot een dag na de sessie nog kan voelen. Gewoon een energetische sensatie, die jou laat weten dat de Aquarius Angels® nog bezig zijn met jou en je heling.

 

Daarna zal de Aquarius Angels® Healer een Lastral voor je klaar maken. Dit is de nazorg die de Aquarius Angels® je meegeven voor vier weken. Op die manier krijg je nog steeds de Aquarius Frequentie van de Aquarius Angels® afgestemd op het doel van je sessie. Dit geeft je een tijdsvenster om te helen op een subtiele, vaak onbewuste manier.

 

Over het algemeen is één consult voldoende, soms twee, om je klacht te helen. Dat geeft dan weer ruimte voor mooie nieuwe dingen in je leven.

 

Boek een consult met Annelies of kijk voor een Aquarius Angels therapeut in de buurt in de lijst met Aquarius Angels® Healers

 

Meer cursus informatie is te vinden op de Aquarius Angels® pagina als je zelf Aquarius Angels® Healingen wilt leren geven.

Aquarius Angels Healing Lastrat flesje