Annelies Hoornik

   Annelies Hoornik ATP reiki master    

Annelies Hoornik is Aquarius Angels® Healing Master en grondlegster van deze nieuwe engelen therapie vorm.


Daarnaast is ze een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd Certified Angel Card Reader™, advanced ANGEL THERAPY PRACTITIONER®  en ANGEL THERAPY MEDIUM® ook is ze Integrated Energy Therapy® Master Instructor en Usui/Tibetaans Reiki Master


Annelies wijdt zich aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelen readings en healings. Kijk voor het nieuwe online leerplatform waar je thuis in je eigen tempo cursussen kunt doen bij mijn website spiritualcoursesonline.com !


Ook heeft Annelies intussen een aantal van de CD's van Doreen Virtue in het Nederlands ingesproken en zijn haar eigen CD's en boeken "ENGELEN" , "ENGELEN HELEN" en "ENGELEN EN DE ZIEL" uitgegeven.


Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.


"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft  mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."


Wordt vrienden op Facebook en volg me op Pinterest, Twitter of de Google+ pagina of meld je aan op mijn nieuwsbrief die ik via mijn online leer platform spiritueelcoursesonline.com verstuur